Apartment for rent: no longer available Obelisk in Hoofddorp

  • 107 m2
  • 5 rooms
  • 15 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Hoofddorp. You can contact the advertiser if you have any questions.

Mooie moderne, zeer goed onderhouden eengezinswoning met 4 slaapkamers (of 3 slaapkamers en een studeerkamer) en met grote voor- / zij- en achtertuin met schuur en achterom. Deze woning wordt in een onberispelijke staat opgeleverd, alle beschikbare ruimte is goed benut met inbouwkasten en opslagruimte. De slaapkamer op de 2e verdieping heeft een volledig ingebouwd bed (zonder matras), boekenplanken, een bureau en inbouwkasten. De slaapkamerramen hebben rolluiken aan de buitenkant, op één na elektrisch en ook rolgordijnen. Omdat het een hoekwoning betreft, bevindt de tuin zich aan 3 kanten van de woning met veel struiken en bomen. Door de grootte en de ligging van de tuin, is er altijd wel een plaats in de tuin waar in de zon (of juist in de schaduw) gezeten kan worden. Gelegen in een zeer kindvriendelijke buurt nabij scholen, waaronder een internationale basisschool, het winkelcentrum, bibliotheek, openbaar vervoer en op slechts een paar straten afstand van het park en de Toolenburger Plas en het sportcentrum Koning Willem-Alexander.

Indeling:
Begane grond: Voortuin en toegang via zijpoort naar de achtertuin. Entree, hal met kapstok en toilet. Deur naar de lichte en open woonkamer met deur naar de achtertuin en ramen naar de andere 2 zijden van de woning. Moderne open keuken voorzien van gaskookplaat, koel- en vriescombinatie, combi-oven (oven met magnetron) en vaatwasser. Grote kast onder de trap.
Eerste verdieping: overloop en toegang tot 3 slaapkamers - (twee ruime slaapkamers en een kleinere studeer- / babykamer, alle voorzien van inbouwkast / bergruimte) en badkamer met wastafel, badkamerkasten, toilet en inloopdouche.
Tweede verdieping: overloop met ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger. Slaapkamer met ingebouwd hoog bed, bureau met bibliotheekkast en veel kastruimte.

Diversen:
Woonoppervlakte ca. 107m2
Grondoppervlakte 223 m2
Extra grote tuin door hoekwoning
Door alle ingebouwde kasten maximale ruimtebenutting
Modern, goed ingericht
Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv en internet en gemeentelijke huurderslasten
Verhuurder heeft het recht van gunning.

Read more with an package!

General information

City Hoofddorp
District/Neighbourhood: Hoofddorp Floriande Oost
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map